top of page
Kubdu Biltong

- Encenalls de vedella marinada -

el-biltong-un-snack-sudafricano-de-ternera-3.jpg

Kubdu Biltong

La nova delicatessen per a amants de la carn, pensat i elaborat per a paladars sofisticats i exigents.

Basat en una recepta tradicional sud-africana, amb fusió mediterrània que dóna com a resultat un snack exquisit elaborat amb la millor vedella criada a les granges del Prepirineu gironí que compleixen amb els certificats de qualitat i garantia, així com amb les mesures de traçabilitat adequades per a l'obtenció d'un producte excel·lent.

 

La vedella seleccionada ha estat criada sota atentes mesures de salut i higiene i alimentada amb farratges naturals. Se n'escullen únicament les seves parts nobles, per assegurar una qualitat superior i cada peça de carn es talla, es marina, s'especia i s’asseca amb simplicitat i molta cura per obtenir un resultat excepcional.

És una aposta clara d'innovació i fusió feta amb la carn d'alta  qualitat de la nostra terra.

Biltong
original

Basat en la recepta tradicionalsud-africana, fem servir espècies com el pebre negre o el cilantre. Ideal per a acompanyar plats i una bona copa de vi.

Biltong Spicy

La varietat picant porta espècies com el chili o la paprika. Es perfecte amb una bona cervesa.

Bitlong
the Boboti

Nou! Rescatem un dels plats més emblemàtics de la cuina sud-africana, el Bobotie, una especie de lasanya composta per carn picada, ou, panses i curry, datada del s.XVII i fruit de la importància que va tenir Sud-Àfrica en la Ruta de las Espècies, provinents d'Indonèsia i Malàsia. Marida genial amb un cocktail i es perfecte per a assaborir un snack d´autor.

Biltong Original a l'all negre

Partint de la recepta tradicional, s'ha incorporat l'all negre en el procés de marinat. Ideal per a acompanyar plats i una bona copa de vi.

bottom of page