top of page

- L'essència de les 12 DO's catalanes -

Dotzevins Catalunya.jpg

Dotzevins

Una selecció de les 12 DOs catalanes.

Una col·lecció única de vins per descobrir els trets i les particularitats que fan úniques cada una de les denominacions d’origen de Catalunya: el territori, els raïms més representatius, el clima i el seu terrer.

Una mirada inèdita que vol copsar el més representatiu de la nostra terra a través d’una col·lecció única de 12 vins disponibles individualment i també en lots de regal.

Cada DO té infinites expressions, matisos, interpretacions, sensacions. Dotzevins és un camí que et facilita aquest viatge on tastar el més representatiu de cada territori amb el respecte i la passió pel seus trets característics.

1.jpg
dotzevins_logo_01.jpg
1. Alella.jpg

Alella

És un vi d’agricultura ecològica fet amb raïms de Pansa Blanca i Garnatxa Blanca molt característics d’aquesta DO que, juntament amb la terra de sauló i la proximitat del mar, el fan un vi Mediterrani en estat pur. Us presentem un vi blanc jove, sedós, elegant i amb una acidesa equilibrada. L’elabora el celler “Bouquet d’Alella” especialment per a nosaltres i ha obtingut una molt bona puntuació a la guia de vins de Catalunya.

2. Penedes_dotzevins_03.jpg

Penedès