top of page
002_8761-HR-front-aïllat.png

La història del celler Manyé Fortuny es remunta al 1940, quan Estanislao Manyé i Feliu començà a anar a Tarragona amb el carro a vendre el vi de la seva pròpia collita. Més endavant, va deixar la terra per dedicar-se exclusivament a comprar el millor vi dels veïns i oferir-lo a la capital. Així, comprant i venent, va sorgir el celler on fer-hi els primers litres de vermut. Aquest fou el llegat que passaria a la segona generació, que es va consolidar i ampliar.

Avui, som la tercera generació els qui hem afegit l’elaboració d’escumosos i hem incidit en la producció del nostre vermut clàssic, que cada vegada més gent valora.

Elaborat al Celler "Manyé i Fortuny" situat a La Secuita i Valls (Tarragonés); és un producte classic i tradicional de la provincia de Tarragona. 


El vermut Medusa és, junt amb el vi, el producte que més anys ha acompanyat la familia "Manyé Fortuny". La tercera generació actualment elabora els productes del celler. 


La fórmula prové deis avis de la familia. Ells la van idear, retocar i polir fins arribar a ser la mateixa que treballem nosaltres avui dia. És per aixo que diem que és un vermut classic, fet com a l'antiga. 


Per la seva elaboració triem sempre productes de qualitat, des del vi fins a l'últim botanic present en la formulació, així mantenim una línia en el gust del vermut que ens caracteritza i alhora compromet. 


A dia d'avui hem ampliat l'oferta amb el vermut Medusa Blanc i el vermut Medusa Reserva, així com els seus formats de presentació, a fi de satisfer els diferents gustos i situacions. 

Els vermuts Medusa

bottom of page